طراحی سایت | برنامه نویسی

آموزش طراحی سایت و برنامه نویسی

طراحی سایت | برنامه نویسی

آموزش طراحی سایت و برنامه نویسی

سلام خدمت کاربران محترم دانشجویار

امروز قصد دارم یه مسئله بسیار مهم رو خدمت تون مطرح کنم.

با پیشرفت تکنولوژی برنامه نویسی نیز در حال پیشرفته ، زمانی که سیستم عامل های مختلف وارد بازار شدن مشابه لینوکس یا ویندوز یا اندروید و… برنامه نویسان ناچار بودن برای هر کدام از این سیستم عامل ها ،زبان برنامه نویسی جداگونه ای رو یاد بگیرن به عنوان مثال اگر نیاز داشتن یه اپلیکیشن طراحی کنند که هم روی ویندوز اجرا بشه و هم روی اندروید و هم ios ناچار بودن سه زبان برنامه نویسی سی شارپ ، اندروید و سوییفت را یاد بگیرن و یا اینکه پروژه را با بقیه شریک بشن.

خوب این موارد برای برنامه نویسان دشوار بود چرا که ممکن بود یک شخص مستقل از تیم ، پروژه انجام دهد و اشخاص مورد نظر را در سایر زبان ها نداشته باشد که بتواند برای سایر پلتفرم ها کدنویسی کند.

با پیشرفت تکنولوژی فریمورک هایی ارائه شد که به شما این اجازه را می دادن با یک بار کدنویسی خروجی چند پلتفرم را داشته باشید به این تکنولوژی ها و زبان های برنامه نویسی ، برنامه نویسی چند سکویی یا crossplatform می گویند.

در برنامه نویسی چند سکویی شما با یه بار کدنویسی چندین خروجی می گیرید که البته در برخی از تکنولوژی ها این خروجی ها متفاوت است.

اما برنامه نویسی چندسکویی به همینجا ختم نشد شاید خیلی ها برنامه نویسی چندسکویی را در اینکه یک بار کدنویسی کنیم و چندین خروجی بگیریم بشناسند اما این تنها یک بخش از برنامه نویسی چند سکویی است با یک مثال جنبه دیگر این تکنولوژی را به شما معرفی می کنم.

فرض کنید برنامه نویسی تماما در حوزه دات نت فعالیت می کنه و حالا یک پروژه گرفته و قصد داره این پروژه رو در سه پلتفرم ویندوز ، وبسایت و اندروید پیاده سازی کنه، خوب پس در اینجا نمی توانه با یک بار کدنویسی این خروجی ها رو داشته باشه پس باید راه دیگه ای در پیش روی این برنامه نویس باشه.

راه دیگه اینه که به کمک تکنولوژی های دات نت برنامه نویسی خودش رو انجام بده برای ویندوز از سی شارپ ، برای طراحی سایت از Asp و برای برنامه نویسی اندروید از زامارین استفاده کنه. اما اینجا در حال کدنویسی برای پلتفرم های مختلف به صورت مجزا هست و حتی اطلاعات در هر کدوم باید به صورت مجزا ذخیره بشه و این موارد با هم هماهنگ نخواهند بود.

پس برنامه نویس باید از یک راه دیگه استفاده کنه این راه برقراری ارتباط بین پلتفرم ها هست ،خوب کافیه برنامه سی شارپ خودش رو با وبسایت خود هماهنگ کنه در واقع همه اطلاعات رو در یک پایگاه داده ذخیره کنه و سپس از همون پایگاه داده در تمامی پلتفرم ها استفاده کنه برای این کار نیاز داره به ویژگی تحت عنوان وب سرویس در واقع وب سرویس کار برنامه نویس رو راحت می کنه و تعدادی کد مشترک خواهید داشت که کدنویسی شما رو کاهش می ده اما خوب چون برنامه نویس دات نت کار هست و سه تکنولوژی نامبرده بر پایه سی شارپ هستن پس کدنویسی این موارد برای کاربر آسان است.

نتیجه گیری کلی:

پس برنامه نویسی چندسکویی کار برنامه نویس رو راحت می کنه چرا که برنامه نویس قادر است با یک بار کدنویسی چندین خروجی متفاوت بگیرد. از طرفی همیشه این امکان وجود ندارد با تکنولوژی های نامبرده خروجی های مورد نظر رو گرفت پس نیاز هست شما یادبگیرید چطوری یک ارتباط بسیار حرفه ای و ایمن رو بین پلتفرم های مختلف ایجاد کنید.

در دوره های آنلاین دانشجویار دو دوره در خصوص برنامه نویسی چند سکویی وجود داره که پیشنهاد می کنم حتما در این دوره های شرکت کنید.

۱- دوره آموزش زامارین (برنامه نویسی چندسکویی به کمک سی شارپ با یک بار کدنویسی چند خروجی بگیرید)

۲- آموزش برنامه نویسی دو سکویی سی شارپ و Asp در قالب پروژه مطب پزش

منبع:  دانشجویار

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۵/۱۸
شهربانو دوستی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی